New in

Kjolkärlek på Harrods

 

På andra våningen i varuhuset Harrods, i London, blev jag kär. Där hittade jag kjolen ovan, Zelida Ribbed Midi Skirt, hos det brittiska märket Ted Baker. Tyvärr fanns inte kjolen i min storlek inne, men jag blev tipsad av en annan vippkjolsälskande tjej om att Ted Baker har en onlineshop där alla storlekar, plus några fler finns (det här med att hitta märkeskläder man älskar är ju inte det lättaste om man har min storlek, 44). Hurra! Nu jäklar blir det onlineshopping, tänkte jag. Så jag sprang iväg på Harrods med mobilen i högsta hugg för att hitta bra wi-fi – till slut hamnade jag på en frozen yoghurt-bar på leksaksavdelningen. Där, mellan tuggorna av frozen yoghurt med nougatkrisp, klickade jag hem den. Kjolen! Kjolen med stort K. Kärlekskjolen som är helt perfekt. Idag fick jag hem den. Är det inte härligt med onlineshopping?!

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *