Fashion

Perfekta, underbara strumpbyxor

 

Än är inte strumpbyxesäsongen över! Mitt mode-år delas upp ungefär efter vad jag har på benen: antingen är det strumpbyxeväder eller så kör jag barbent. Det betyder att jag springer runt i heltäckande strumpbyxor sådär 9 månader om året – det kräver strumpbyxor med bra kvalité. Jag har hittat de bästa!

 

Världens bästa strumpbyxor kommer från Calvin Klein. Ni har hört mig prata om dem förut, många gånger, men efter att jag postat ett foto på min senaste shopping (två par strumpbyxor, inte roligare än så) var det många som kommenterade och frågade nyfikna frågor. Var kan man köpa dem, varför är de så himla bra och så vidare. Därför kommer här lite information.

 

Calvin Klein har två strumpbyxemodeller, en med extra hög midja – vi snackar upp över behån – och en med “normal hög midja”. Det är de senare jag alltid köper och dessa har namnet Calvin Klein Ultra Fit Matte Shaper Tight. Du hittar dem på Twilfit samt på Åhléns och NKs underklädesavdelningar för 199 kr. De kommer i fyra storlekar, S-XL, och jag har XL som motsvarar ungefär storlek 44-46.

 

Varför är de underbara? Ni kjolbärare vilken pain in the ass det kan vara med strumpbyxor. De glider ner, repar sig, “slappar” till sig efter tvätt och så vidare. Men inte dessa! För de första är de helt opaka, alltså täckande. 80 denier gör att du får perfekt svarta, matta strumpbyxor där benet inte lyser igenom. De sitter som en smäck men är samtidigt töjbara, enkla att ta på och av och sitter på plats hela dagen utan att glida ner. De sitter skönt men håller samtidigt in och lyfter till – det gillar jag, men jag vill samtidigt kunna andas vilket går utmärkt i dessa. De går att tvätta hur som helst, repar ALDRIG och tappar aldrig formen eller färgen. Precis allt som man vill ha i ett par perfekta strumpbyxor alltså. Halleluja! Har ni testat dem?

12 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *