Wishful Thinking

På önskelistan i höst

 

Det har blivit en tradition här på bloggen att jag visar önskelistor – plagg, accessoarer, inredningsprylar och skönhetsnyheter jag drömmer om! Ovan ser du vad som står på höstens “to shop list”!

Kjolen från Tibi bloggade jag om redan 2012 – jag cravear den fortfarande. Kjolen är ett klassiskt karinplagg och funkar till allt i min garderob. I höst tänker jag gå från tanke till handling och faktiskt slå till! Jag drömmer också om en jacka med fickor från H&M Studio. Finns i butik den 8 september för drygt tusenlappen. Som varje höst är jag sugen på resor: en resa till Aten är inbokad senare i höst men det blir troligtvis Amsterdam också. Till resorna behövs snygga accessoarer, som ett passfodral och en weekendbag från Palmgrens. Till hemmet står flera köp på höstens inköpslista: en fjäderlampa till sovrummet, fina ljusstakar och en soffa till exempel!

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *