My style

Sommarens bästa accessoarer

 

Härom veckan skrev jag ett inlägg om sommarens mest burna plagg – nu är det dags för accessoarerna. Sommarens trotjänare, som lyfter varje outfit och sätter pricken över i.

 

Solglasögon
Definitivt måste mina Céline-solbrillor nämnas när vi snackar sommaraccessoarer jag burit dagligen. Modellen heter “New Audrey” och är stora, men klassiska, inspirerade av Audrey Hepburns brillor i Breakfast at Tiffany’s. Bara det! Jag köpte mina HÄR, på en italiensk webshop, men de finns också på Åhléns City har jag sett. Och på tal om glasögon, visst är vanliga glasögon en snygg accessoar? Jag har precis köpt ett nytt par från Nividas!

 

Chokers och scarfs
När jag känt att en outfit varit lite för enkel har jag snurrat ett tunt mockaband runt halsen som en choker. Tycker att det passar så bra till sommarklänningar, kaftaner och överdelar som visar mycket hud. Jag är ingen smyckesperson så ett tunt mockaband blir minimalistiskt snyggt och inte too much för mig. Min scarf från Hermès funkar lite samma: med den knuten runt halsen känner jag mig direkt fixad även om jag kör en enkel, svart topp.

 

Ballerinas
I skoväg är det faktiskt inte sandaler jag glidit runt i mest: ballerinaskorna, mina absoluta favoritskor ever, kommer alltid vara min sko of choice och jag använder dem på festen, stranden, jobbet.. Det gäller att bara hitta ett perfekt par! Jag har kört mina Pretty Ballerinas på jobbet och stan, ett billigt H&M-par på stranden och ett par superenkla, dansvänliga flats på festen. Älskar ballerinas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *