My style

Sommarens mest burna plagg

Ovan ser du sommarens mest burna plagg! PPA, pris per användning, är väldigt låg på dessa godingar.Som ni vet älskar jag att gå tillbaka och titta på min garderob med kritiska ögon och se vilka köp som har lönat sig. På det sättet vet jag vilka plagg jag ska satsa på när jag shoppar.

I sommar har jag levt i mina kjolar (såklart!) men matchat dem med årets kanske största överdelstrend: bodyn och baddräkten. Butikerna kryllar av bodys och jag äger tre eller fyra. När jag var på Mallorca eller solade och badade hemma på Västkusten körde jag kjol tillsammans med baddräkt och hoppade bara ur kjolen när jag skulle bada. Smidigt, enkelt, ursnyggt (och man slipper bära behå.. #Goals!) I skoväg har jag burit samma skor som jag bär alla dagar om året, förutom när det snöar eller regnar: ballerinaskor. Det är min sko of choice och med det sagt – note to self: du behöver inte de där ATP-sandalerna.. Pretty Ballerinas-ballerinaskorna jag köpte i Palma däremot, de har åkt på mer än många gånger! Mycket bra köp.
Det var min modesommar! Sommarens outfits har varit enkla men glammiga då jag matchat garderobsfavoriterna ovan med lyxiga accessoarer, massor med smetig eyeliner, maffiga fransar och tonvis med highlighter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *