Beauty

På beautyönskelistan

I have a confession to make. Jag följer säkert femtio youtubekanaler, trettio bloggar och minst hundra instagramkonton där de flesta handlar om mode och skönhet. Många visar upp det senaste i beautyvärlden: jag tittar dagligen på många “first impressions” och “beauty hauls”.. Inte undra på att jag får cravings!

 

Vad står på önskelistan i december? Många märken har släppt läpprodukter: Chanel Lip Ink, Giorgio Armani Lip Magnet, MAC Liptensity för att nämna några. Jag är sugen på NARS Velvet Lip Glide i färgen “Stripped” och “Unlaced”. Båda är beigerosa, såklart..

 

Estée Lauder har släppt en kollektion tillsammans med Victoria Beckham som ser underbart lyxig ut: jag älskar förpackningarna! Finns det något som slår svart och guld!? Jag är sugen på highlighterpudret Modern Mercury, en rosaguldig nyans, och den svarta ögonpennan. Tyvärr verkar de redan vara slut överallt..

 

I mitt senaste inlägg om parfymer, “The Ride or Die Perfume Tag” handlade sista frågan om mina nästa parfymköp. Jag har tagit både en och två rundor på doftavdelningen på NK sedan dess och ja – det bara är så att doftsamlingen behöver utökas! Jag drömmer om fullsizeflaskor av Tom Ford White Suede och Tobacco Vanille..

8 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *