Wishful Thinking

På önskelistan i jul

Jullovet är igång – här kommer en något sen önskelista! I år firar jag jul i Göteborg med närmsta familjen, bara att få vara med dem är en julklapp i sig. Julmat, julpynt, soffläge, hemlagade godisar. Spel! Glögg! Fåniga julfilmer! Ahh, bästa tiden på året.

 

Vad står på den materiella önskelistan? Sedan jag och Niklas flyttade till en större lägenhet förra året – och bestämde oss för att byta ut alla gamla flytta-hemifrån-möbler och investera i nya, fina saker vi båda gillar – har resorna till IKEA blivit många och långa. Förra julen köpte vi en ny säng, i år väntar vi på en soffleverans. Matbord, stolar, soffbord, matta, lampor och tusen miljarder andra saker till hemmet (hur mycket prylar behöver man egentligen?!) står på önskelistan.

 

Brace yourselves! Tibi-kjolen står fortfarande på att-köpa-listan. Ett par Chanel-ballerinas hade heller inte suttit fel, liksom ett perfekt exemplar av en bell-sleeves-tröja som jag inte hittat ännu. Och så doftljus! Man kan aldrig få för många doftljus. Eller parfymer. Eller doftpinnar! Diptyque och Jo Malone säger jag aldrig nej till. Samma sak med spa och olika behandlingar! Sa någon Yasuragi?

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *