Beauty

I min resenecessär

 

I necessären jag har med mig till Mallorca – vad ligger i den? Jag försöker packa smått med noga utvalda favoriter. Hos Muji och Sephora hittar jag reseförpackningar som gör att jag kan ta med mina favoriter men slipper släpa tunga flaskor. Schampo och balsam från Label.m, diamond dust-serien, får följa med liksom min favorittvål: mandeltvålen från L’Occitane, fast då hällda över i mindre flaskor.

 

Det gäller att downsizea, så som solskydd, lätt fukt och färg allt-i-ett väljer jag Exuviance Sheer Daily Protector med SPF 50 som jag både kan använda under dagen, på stranden och kvällen som tinted moisturizer. Då behöver jag bara ta med en concealer och kanske ett puder. När jag ändå är på Sephora för att köpa reseförpackningar passar jag också på att titta i hyllorna närmast kassan: där finns massor av smink i miniförpackning. Benefit Roller Lash Mascara, till exempel!

 

För att spara tid (och utrymme i väskan) passar jag på att fixa naglarna med gelish veckan innan resan – inga nagellack behövs. Samma sak med brynen: med dem klara behöver jag bara en bas och lite mascara för att känna mig klar. Visste ni förresten att det finns plattänger i miniformat? Jag har en och den är perfekt för att få luggen att ligga rätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *