Beauty

Get that glow

 

Jag älskar glow. Glow-from-within-glow, glow-from-outer-space-glow – effekten är inte så viktig, ge hit highlightern! Min stora dröm när det kommer till hudvård och makeup är att få det där perfekta, hälsosamma glödet. Och att dricka mycket vatten, göra yoga, sova 8 timmar – vem har tid med det när man kan fuska med smink?! Här kommer mina bästa hudvårds- och sminktips som gör att du förvandlas till J.Los syster.

Get that glow: hudvård
Lyster och döda hudceller är motsatser till varandra. Så det första steget är att få bort det där gråa fnaset i ansiktet med hjälp av exfoliering. Skippa peeling och kör en kemisk variant istället, gärna med AHA-syror. REN har två masker som är toppen: Glycolactic Radiance Renewal Mask samt Wake Wonderful Night-time Facial. Båda ger en härligt glödande, frisk hud som känns som ny. Ett annat tips är att boosta glowet med hjälp av ett ansiktsvatten. Pixi Glow Tonic är en hypad klassiker som direkt gör huden mer glödande. Avsluta med massor av fukt. Peter Thomas Roth har en gurkmask som är helt fantastisk. Och glöm inte solskydd! Syror gör huden solkänslig.

Get that glow: smink
Skippa matta foundations och köp något med lyster. Dior Nude BB-cream är en av mina favoriter, liksom Chanel Vitalumiére Aqua. Sen droppar du en droppe olja i din foundation! Bättre glow-görare finns inte. Jag gillar Medik8 Glow Oil. När basen är på plats skippar du pudret – eller lägg ytterst lite under ögon, mellan brynen och runt näsvingarna för att sätta concealern på plats – och avlsutar med krämhighlighter. Min favorit är MAC Cream Color Base “Luna”. En vit, pärlemorsskimrande highlighter med finmalt skimmer. Frost är förbjudet. Let that shit go – som man sjunger i filmen.

Voilà! Du har nu en perfekt, glödande hud.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *