My style

Min stil i sommar

 

Inför varje säsong gör jag en lista, jag gjorde en i höstas, och en i våras. Nu är snart sommaren här! Det är dags för en lista: “min stil i sommar”. Gör den du också!

 

Vad har du för sommarplaner?
Sommaren 2016 är den första sommaren sedan gymnasiet som är helt ledig! De sex åren jag pluggade spenderades alltid somrarna på olika sommarjobb. Så jag ska verkligen njuta av ledigheten de åtta veckor jag har semester (jobba som lärare = sommarlov!) med att resa, paddla och verkligen totalslappa. Sen ska jag läsa en sommarkurs också.. I militärhistoria! Man kan ta mig från universitetet, men inte universitetet från mig.. Hehe.

 

Vad är din stil i sommar?

Min stil varierar inte jättemycket över säsongerna. Jag kommer återanvända mina favoritplagg från våren men matcha dem mer avklätt. I sommar, på nån Grekisk ö, ser jag fram emot att glida runt i sköna kaftaner över en baddräkt eller bikini. På fötterna blir det förstås sandaler, både med remmar och snörning, och till kvällen/festen/dejten går jag förstås runt i mina kjolar jag älskar. Kjolar finns liksom i garderoben året om! Flowiga byxor är ett annat plagg som bara åker fram sommartid. De är inte hundra procent min stil, jag föredrar smala byxor, men de är sköna och bekväma en varm junidag när jag fortfarande är på jobbet och behöver se lite mer uppklädd ut.

 

Beskriv en typisk sommaroutfit.

En varm sommarkväll när vi grillar har jag på mig en svart baddräkt använd som linne, en av mina favoritkjolar och svarta sandaler med breda remmar. Blir det kallt drar jag om mig en svart sjal runt axlarna. Nästa dag, på stranden, har jag samma baddräkt, en stor slokhatt och såklart liter med SPF!

 

Vad står på sommarens önskelista?
Jag måste säga att sommargarderoben är ganska komplett.. Eftersom jag återanvänder mycket från tidigare säsonger. Kjolar och överdelar har jag sedan tidigare. Men det skadar ju inte med en till baddräkt eller ett par till sandaler.. Kanske ett par klassiska Oran-sandaler från Hermès? Men tror att shoppingen får stå tillbaka för resor i sommar.

 

Vilka bloggar läser du i sommar?
Jag inspireras av Hanna MW, Stina Auer och @dressenselady på instagram!

 

Vilket plagg kommer bli det mest använda?
Den svarta baddräkten! Jag kommer bära den både som badplagg, men också som linne tillsammans med vida, flowiga byxor och sandaler eller vippiga kjolar.

8 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *