My style

Höstens mest burna plagg

Ovan ser du höstens mest burna plagg! Kläderna och accessoarerna som fått hänga med på resor, på möten och långa jobbdagar nästan varje vecka – så mycket älskar jag dem. Det är alltid bra att titta tillbaka på sina outfits: på så sätt vet jag vilka plagg jag kan köpa fler av.

 

Jag kan nog byta namn på bloggen från Stilbloggen till Kjolbloggen: jag lever i mina tre svarta kjolar! Som varje höst har jag burit dem tillsammans med enkla överdelar, opaka strumpbyxor och fina ytterplagg. Hösten är min favoritårstid just för ytterplaggen – jag älskar min nya kappa och jacka från H&M Studio och min nya skinnjacka från Zara. En snygg jacka och jag känner mig klar även om jag bara bär jeans och tröja, har håret i en slarvig tofs och minimalt med smink.

 

På fötterna? Mina ballerinaskor från Pretty Ballerinas, som jag köpte i Palma i somras, har åkt på varje dag vädret tillåtit. Ett mycket bra köp! Ett så bra köp att jag funderar på att köpa ett till par från märket. Boots, som jag tidigare burit mycket på hösten, har jag inte varit sugen på alls! Nu börjar det dock bli för kallt för ballerinas..

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *