The Style Edit

Shoppa smart på rean

Snart är det dags för “black friday” med flera roliga reor i butik och på nätet! Rea kan gå åt två håll: antingen gör du grymma köp till fyndpris eller så spenderar du tusenlappar på helt fel grejer. Det är något med röda prislappar som får många att gå lite wild and crazy. Skräcken! Här kommer mina bästa reashoppingtips.

 

Ställ de heliga frågorna. Vad behöver jag? Är det ett trendplagg eller kommer jag vilja bära det om tre år? Kommer plagget att hålla? Behöver jag verkligen en till svart klänning? Är det rätt storlek? Skulle jag köpt plagget till fullpris?

 

Färre men värre. Smarta reaköp är plaggen du suktat efter länge som nu är kostar halva priset. Se ut drömplaggen innan rean börjat och du kan knipa plaggen före alla andra.

 

Håll i plånboken. Var inte dumsnål! Prova alltid innan köp (eller se till så att nätbutiken har en billig retur-policy), köp aldrig plagg som bara kan kemtvättas (it aint gonna happen) och köp alltid rätt storlek. Köp aldrig ett par pälsbeklädda strasspumps bara för att det står Jimmy Choo på dem.

8 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *