The Style Edit

Fem snabba stylingtips

 

Sälja eller köpa online? Jag letar inspiration på sidor som Trendsales och Vestiaire Collective. På Vestiaire kan du göra grymma fynd på annars dyra designaccessoarer.

 

Tänk motsatser. När du stylar en outfit, välj texturer, material och effekter som “krockar”. Hårt mot mjukt, herrigt mot damigt, uppklätt mot nedklätt. Skinnjacka över spetsklänning, kashmirtröja och diamantörhängen, enkel t-shirt och full-on-glam-sminkningen. Kontrasterna gör stilen!

 

Ha outfits till godo. Skriv ner dina favoritoutfitkombinationer eller ta bilder på dig själv i outfits du gillar och spara dem på mobilen. Perfekt när inspirationen tryter eller du har fem minuter att välja kläder! Min standard “jag försov mig och ska på middag efter jobbet”-outfit är vippig kjol, enkel överdel, extra smink i väskan och ett par klackar i en skopåse. Funkar alltid!

 

Shoppa smartare. Är du shoppingtypen som gillar att ränna runt i butiker? Då rekommenderar jag att du shoppar ensam, tidigt på morgonen, en vardag gärna innan löningshelg. Det kommer vara du, personalen och fem hundra tröjor som bara väntar på att provas!

 

Extra skönhetstips: dubbelmaska! För massor med lyster kör jag en dubbelmask: först en exfolierande AHA-mask, sedan en fuktmask som återfuktar. Favoriten är Gilda AHA-mask följt av Cucumber-masken från Peter Thomas Roth. Huden känns som ny!

8 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *