The Style Edit

Maximalt med stil på kort tid

 

Stressiga mornar, försenade bussar och tidiga möten rimmar inte alltid väl med glamour och genomtänkta outfits. Lösögonfransar 06.30 en tisdagsmorgon? Don’t think so! Men det finns knep att ta till. Idag listar jag fyra tips för att få maximalt med stil på kortast tid möjligt!

 

1. Liquid lipsticks. Starka läppfärger kräver ofta läppenna och applicering med pensel. Lägg till stress över att stiftet hamnar på tänderna eller blöder i kanterna. Vem har tid med det?! Med en liquid lipstick-formula slipper du oroa dig – färgen kommer sitta som sten hela dagen. En enkel outfit blir genast mer intressant med en knallig läppfärg, kanske rött, hallonrosa, lila eller orange?

 

2. Lacka med gelish. Jag känner mig alltid mer put-together om mina naglar är snygga, särskilt de dagar när mina kläder är enkla! Unna dig en manikyr och be om att få gelish, som håller i flera veckor, så slipper du lägga tid på att lacka om naglarna var tredje dag. Välj en rolig färg som poppar mot dina kläder, eller kör en klassiker och matcha nagel- och läppfärg.

 

3. Lägg till en lyxaccessoar. Jag älskar mina budgetjeans från Gina Tricot och bär ofta överdelar från H&M. Krutet lägger jag på accessoarerna: en lyxig väska, ett par grymma skor, ett vackert smycke, scarf eller hatt. Lyxigt behöver inte vara dyrt! Det kan också vara ett blingigt smycke från en av kedjorna eller en väska i ett roligt material.

 

4. Klackar eller platta skor? Ett par heels får varje outfit att bli lite roligare, men jag väljer hellre en platt sko. Mitt rännande från tunnelbanan till möten, pressträffar, lektioner och till tunnelbanan igen funkar inte i stiletter. Det enda att tänka på är att platta skor behöver sticka ut lite mer för att ha samma glamoureffekt som en klack så satsa på intressanta material, färger och detaljer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *