My style

Min stil i höst

 

 

I början av månaden skrev jag en höstlista, där jag beskrev typiska höstoutfits, listade mina favoritbloggar och berättade om mina höstplaner. Tidigare idag hittade jag en lista på Therez blogg med ännu fler höstfrågor som jag tänkte svara på nu. Gör listan du också! <3

 

Stil. Min bas, som utgörs av svarta byxor, vippiga knälånga kjolar, enkla överdelar och kick ass-ytterplagg, får sig en släng av volangtrenden. Älskar även utility-trenden! Försöker leta efter plagg med stora utanpåfickor. Praktiskt, snyggt och lite uniformsaktigt – väldigt jag.

 

Mönster/material. Mönster är inte min grej men däremot olika texturer och material! Hösten är bästa tiden att materialfrossa så jag mixar ull, kashmir, merino, skinn, lack, spets, siden, mocka och sammet.

 

Överdelar. Enkla, långärmade baströjor (som inte blir knöliga under min nya favoritjacka) är nog min mest använda överdel. Älskar såklart kashmirtröjor för den enkla lyxen som de ger en outfit.

Nederdelar. Jag har några få varianter som jag alltid varvar mellan: den vippiga midikjolen, svarta, smala byxor och de svarta skinny jeansen.

 

Skor. Svarta ballerinas så länge vädret tillåter (och inomhus hela vintern!) och svarta stövlar som gärna få nå precis över knät. Båda i mocka!

 

Ytterplagg. Förlåt alla läsare, men får inte nog av min nya H&M-jacka! Den är SÅ SNYGG. Såklart även skinnjackan och min nya stora, mysiga kappa. Ull! Allt annat kliar.

 

Accessoarer. Min hermèsscarf adderar alltid lyx till en enkel outfit. Som en enkel, svart kashmirtröja! Hattar är också favoriter på hösten och vintern – snyggt och skyddar mot regn.

 

Naglar. Helsvarta outfits, absolut, färgglada naglar, yes! Här går jag wild and crazy och adderar nuderosa och kanske vinrött.. (haha, wild and crazy…) Älskar Essies höstkollektion, Go Go Geisha är favoritlacket.

 

Tre saker på inköpslistan. Kjolen från Tibi, en tröja med vida ärmar och ett brett skärp från Hobbs!

11 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *