Outfits

Kungsträdgården

 Inlägget innehåller annonslänkar
 

Tröja från & Other Stories, kjol från Tibi (liknande här, älskar även denna!), väska från Louis Vuitton och ballerinas från Chanel (liknande skor med doppad tå här och här). Foto Malin Göransson.

Titta så fantastiskt fina bilder Malin tog i Kungsträdgården i helgen. Nu när körsbärsträden blommar känns det som att våren är på intåg, visst är det vackert? Bilderna gör så att jag längtar efter Paris – jag nästan hör den franska dragspelsmusiken i bakgrunden! Jag önskar SÅ att jag hade en weekendresa inbokad, men det får vänta till hösten. Tills dess får jag drömma mig bort med hjälp av franska skor: jag premiärinvigde chanelskorna i helgen och de är minst lika sköna som jag först trodde. De sitter som en smäck!

5 Comments

  • Annica

    Detta är min favoritoutfit! Kjolen känns väldigt glamourös och kommer verkligen till sin rätt med den, i jämförelse, enkla tröjan. Skorna e ju ett kapitel för sig – drömskor! 😍 Och väskan känns som perfekt storlek när man ska strosa lite avslappnat i Kungsan.

  • Maria

    Detta är min favoritoutfit!!!

    Inte för att jag själv kanske hade valt den, men för att du strålar i den. Precis som man gör när man väntat och väntat och väntat lite till på något man av hela sitt hjärta vill ha. Något man sparat till och kanske tagit flera extra pass på jobbet för att kunna köpa. Det är ren och skär lycka, du strålar i outfiten och alla som läst din blogg vet hur länge du talat om tibi-kjolen. En mäktig stolthet och kärlek för plagget du bär. Att du dessutom adderat ett par vansinnigt fantastiska Chanel-skor är pricken över i ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *