Beauty

Månadens favoritprodukter

Inlägget innehåller annonslänkar

I april har jag testat mig fram till tre nya favoriter: tre produkter du definitivt bör spana in! Ett settingspray som får sminket att hålla hela dagen, ett budgetschampo i härlig eko-skrud och en gammal goding jag återupptäckt.

NYX Matte Finish Setting Spray ger, trots namnet “matte”, ingen matt finish utan snarare en glowig, återfuktad effekt. Inte mig emot! Jag älskar lyster och skulle gärna bada i glow.. Med detta settingspray sätts sminket på plats, du slipper bättra på sminket under dagen och den pudriga känslan som kan bli efter både concealer, foundation och puder försvinner och “smälter ihop”. Extra bra? Priset på 125 kr.

L’Oréal Botanicals Coriander Strenght Cure Shampoo är ett av fyra schampoon i L’Oréals senaste hårvårdsserie där alla produkter i serien är fria från silikon och färgämnen med förpackningar som är 100% återvinningsbara. Just Strenght Cure Shampoo är ett milt rengörande schampo för sprött, torrt hår som behöver extra skydd. Det tickar i varje box: det funkar toppen för mitt behandlade hår, det passar mina hairtalk-extensions, gör håret rent men inte torrt, håller det fräscht länge mellan tvättarna, kommer i pumpflaska och har en god, örtig doft. Kostar 99 kr. Som hittat.

Exuviance Vespera Bionic Serum är en gammal favorit som jag klickade hem när mitt andra favoritserum från Codage tog slut. Det är klistrigt och härligt återfuktande, fullt av göttiga ämnen (t.ex. polyhydroxisyra, vitamin A, C och E) och ger mitt fejs all den fukt det behöver. Topp två det bästa serumet jag testat, och då har jag testat många! Dyrt, 599 kr, men å så värt det.

Inlägget innehåller pressprover. Läs mer i min policy.

10 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *