Beauty

New in Beauty: April

Inlägget innehåller annonslänkar
 

Nya skönhetsprodukter! I mars såg vi mängder av highlighters, gärna i holografiska enhörnings-mermaid-regnbågsfärger. Idag ska vi kika på vad som landat i butik och på onlineshopparna i april! Jag känner redan nu att det kommer bli en dyr månad..

 

Låt oss börja med lyxmärkena! Våren hos Tom Ford bjuder som alltid på lyxiga förpackningar och starka ha-begär. Mest spännande är kanske nya Shade and Illuminate Lips du ser ovan: en liten dosa med två läppstiftsfärger som tillsammans ska skapa en ombré-effekt. Min favorit? Beigerosa Automatic. Obviously!

Som ni vet älskar jag Giorgio Armani Luminous Silk. Det kan vara min bästa foundation någonsin! Men jag är alltid sugen på att testa nytt. Märkets senaste foundation heter Power Fabric och beskrivs som en full-coverage foundation med en matt men ändå lätt “second skin” finish som ska blurra bort ojämnheter. Innehåller SPF 25 och kommer i 20 nyanser.

By Terry har precis släppt två nya Sun Designer Palette, båda med sex nya nyanser. De är dyra, men då får du mycket produkt för pengarna! Jag har förra årets utgåva och den ser nästan orörd ut såhär ett år senare. Ovan ser du en av de två paletterna, 4 Savannah Love. Den finns på Skincity.

Bareminerals släpper nyheter på löpande band! Föruom Gen Nude-serien (innehållandes liquid lipsticks jag verkligen gillar) har de också släppt en ny kompaktfoundation samt nya bronzers och highlighters. De sistnämnda är väldigt skira (och påminner en hel del om Hourglass-pudren).

Roligaste nagelnyheten i april? Isadora har släppt chromepuder för hemmabruk! Jag har gjort rosasilvriga kromnaglar på salong förut och älskade det. Nu kan du göra det hemma, för en billig peng dessutom. HÄR hittar du en enkel tutorial.

2 Comments

  • Tina

    Grymt inlägg, min vår har kretsat kring highligters o en del märkesdmink o här får ja mer inspiration till nya framtida investeringar. Helt klart mitt favvo inlägg 😊👍🏼❤😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *