Wishful Thinking

Svart på vitt

Om det är något som kan få mig utanför min svartklädda comfortzone, lär det vara Dior! Ni vet att jag älskar de svartvita detaljerna på Diors senaste skosläpp (de finns att köpa på Savannahs här i Stockholm förresten!), men det är inte det enda svartvita Dior gjort som jag cravear.. Låt oss kika på önskelistan.

The Mitzah Collection. Dior släppte nyligen en kollektion svartvita scarfs döpt efter Mitzah Bricard, Christian Diors musa, där varje scarf representerar ett stjärntecken. Hur fina?! Jag är född i slutet av februari och har stjärntecknet fiskarna. Mitzah brukade bära en scarf runt handleden, jag tänker att denna kan vara fin både i håret, på väskan och som klassisk scarf. Men de finns bara att köpa i Diors butiker. Någon som vill bjuda på en parisweekend? Hehe.

Chanel No.5 L’eau. Historien bakom Chanel no.5 är både fascinerande och mystisk. Nu lanserar märket en yngre, lättare variant. Jag är såklart helsåld!

H&M Conscious Exclusive. H&Ms senaste specialkollektion innehåller flera godbitar. Jag ska försöka knipa tröjan med volangärmarna (föreställ er denna, en vippig kjol och så diorscarfen knuten runt handleden! Ahhh) och kanske också volang-croptoppen. Kanske inte världens mest användbara plagg, men ändå? Mer om den kollektionen snart!

10 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *