Beauty

(Beauty) Throwback Thursday

Inlägget innehåller annonslänkar

För en månad sedan gjorde jag en throwback thursday – med skönhetsprodukter! Idag gör jag samma sak igen: tittar tillbaka i arkivet istället för att skriva om nya produktsläpp, för att se om jag fortfarande tycker om favoriterna från förra året. Håller de fortfarande måttet? Let’s see..

Vaseline Intensive Care Spray Moisturizer har jag köpt fyra flaskor av sedan jag först testade den. En perfekt bodylotion för mig som inte gillar att smörja in mig. Jag sprayar på, smörjer in och huden blir härligt, perfekt mjuk och återfuktad utan kladd eller klet. Kostar ungefär 50 kr och kommer i olika dofter, min favorit är den gröna med aloe vera. Toppenprodukt!

By Terry Sun Designer Palette användes flitigt förra sommaren och precis som jag förutspådde i recensionen då: den räcker en livstid! Samtliga nyanser är galet pigmenterade: du behöver bara lätt doppa borsten i pudret för att få upp mycket färg. Den ser nästan oanvänd ut såhär ett år senare vilket gör att det dyra priset, 750 kr för 15 gram, känns helt rimligt. Nu har man kommit ut med fler färger men favoriten är ändå förra årets favorit Tan & Flash Cruise. Spana in de andra färgerna här.

Codage Day Cream blev snabbt en favorit förra sommaren: en dagkräm som gjorde huden härligt fuktmättad, mjuk och “plumpad”. Jag gillade den, använde upp burken men köpte inte en ny. Varför? Jag hittade nya favoriter till ett ännu billigare pris. The Ordinary Natural Moisturizing Factors kostar en tiondel av priset och är nästan lika bra.

Armani Luminous Silk Foundation. Vad ska jag säga? Jag älskade den från första stund. Ett år senare är den fortfarande min absoluta foundationfavorit. Har liksom helt lagt av att leta efter bättre? Denna ger mig ALLT. Holy Grail, obsession, hjärtögonsmileys. Kärlek till denna foundation.

Inlägget innehåller pressprover. Läs mer i min policy.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *