Beauty

(Beauty) Throwback Thursday

Inlägget innehåller annonslänkar

Som beautybloggare får du mängder av produktnyheter hemskickade: så kallade pressprov som märkenas PR-avdelningar skickar ut i marknadsföringssyfte, i hopp om att du ska skriva om dem. Jag älskar det (och utan utskicken skulle jag inte kunna blogga som jag gör!), men som aspirerande beautyminimalist kan det samtidigt kännas frustrerande att det hela tiden kommer nytt, nytt. nytt.

Idag gör jag tvärtom: jag tittar tillbaka i arkivet istället för att skriva om nya produktlanseringar. Jag kallar det “Beauty Throwback Thursday”! Sommaren ’16 skrev jag tiotals recensioner. Håller de fortfarande måttet? Det ska vi undersöka idag och några kommande torsdagar!

 

Först av allt: Exuviance Sheer Daily Protector. En av förra sommarens bästa beautyupptäckter. Jag älskar den fortfarande! Det verkar ni också göra – förra veckan kom en läsare fram och berättade att hon hittat just det solskyddet via min blogg och älskade det. Inte så konstigt – det kan vara det bästa ansiktssolskyddet ever.

Sommaren 2016 älskade jag hårprodukter från Oribe. Det gör jag idag också. Tyvärr! Deras produkter är så satans dyra. Förra sommaren var också då jag upptäckte utväxtsprayer: hårspray med färg som döljer utväxten mellan frisörbesök. Idag använder jag dem varje dag! Men sedan dess har förra sommarens favorit, Oribe Airbrush Root Touch-up Spray (319 kr/30 ml), fått en konkurrent. En budgetkonkurrent! I november förra året upptäckte jag L’Oreal Paris Magic Retouch Instant Root Concealer som är lika bra, men till en tredjedel av priset.

Fukt, fukt, fukt. Jag söker alltid efter hudvårdsprodukter som kan bomba huden med fukt! Förra året blev jag kär i Codage Serum No.1 Hydration Intense. Ett serum fullspäckat med hyaluronsyra, en ingrediens som kan binda till sig vatten tusen gånger sin egen vikt. Jag älskar det, min hud älskar det, min plånbok gråter – 650 kr/30 ml. Ni kunde ju tänka er mitt halleluja-rop när jag upptäckte The Ordinary Hyaluronic Acid Serum som kostade en tiondel så mycket, med lika bra effekt. Älskarrrrr The Ordinary! 76 kronor för ett serum. Jisses.

Inlägget innehåller pressprover. Läs mer i min policy.

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *