Fashion

Fem butiker jag gillar

Inlägget innehåller annonslänkar

Fönstershoppa online. Finns det något bättre? Ett viktigt steg i att shoppa smartare är förstås att veta vad man verkligen vill ha. Innan jag slår till på ett plagg blir det många rundor på stan – och en del timmar surfandes på diverse webshoppar. I december förra året tipsade jag om fem butiker jag verkligen gillar (läs här). Idag gör jag samma – här är fem butiker jag verkligen gillar.

Finery London är en brittisk webshop som gör kläder och accessoarer i en stil som liknar COS och H&M Trend. Plaggen känns arbetade, är inte allt för dyra och i en bra mix mellan klassiskt och trendigt. De shippar till Sverige och än så länge – vi får se vad som händer efter brexit – slipper du tull och andra avgifter. Jag gillar den här toppen med rosetter!

ATP Atilier är ett svenskt märke som säljer ursnygga skor tillverkade i Italien. En minimalistisk, lyxig elegant stil där hantverket står i fokus. Deras sandaler är to die for! Tyvärr är de ganska små i storleken – jag hade slått till direkt om modellen jag drömmer om satt snyggt på min fot. Jag avundas dig med små fötter!

Na-kd är en svensk webshop där du hittar trendiga plagg till ett jättebilligt pris. Jag har två toppar härifrån och är överraskad av hur bra kvalitén ändå är! Mycket bättre än många andra kedjor. Att de gör kläderna i min storlek är ännu bättre. Ni storlek 44+ tjejer därute vet hur svårt det kan vara.

Lisa Says Gah gör trendiga accessoarer (ursnygga skor!) och kläder till ett pris runt 50-100 dollar. Det är ett amerikanskt märke så var beredd på tull. Här hittar du också skönhetsprodukter från ovanliga märken.

Loéil har jag tipsat om förut: en amerikansk webshop som satsar på trendiga (inte alltid bärbara) plagg hämtade direkt från catwalken. Om du drömmer om trendiga designerplagg men vill slippa de groteska prislapparna är det här du ska leta. Jag älskar de svarta sandalerna ovan.

4 Comments

  • Saffron

    Åh haha typ alla de här är mina favoriter med! Förutom Lisa Says Gah, hade inte hört om den butiken innan men allt är ju superfint… de där nagellacken såg jag för ett tag en på estee lalondes kanal, SJUKT snygga alltså…!!

  • Fröken F

    Fönstershoppa online är väl ändå det bästa 🙂 Mycket roligare och smidigare än att springa bland massa folk på stan kan jag tycka. Även om det oxå är kul ibland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *