Karin

Månaden som gått

 Augusti går mot sitt slut. Vilken månad! Intensiv är nog ordet. Ny tjänst på jobbet, en lång USA-resa, jakt på ett nytt boende. Det har hänt mycket i mitt liv den här sommaren. Min blogg har aldrig varit särskilt privat, men jag kan säga såhär: jag är tusen gånger lyckligare och mer trygg i mig själv nu än vad jag varit förut. Jag känner mig stark och modig.

I augusti har jag inte postat så många inlägg, men ändå bloggat om mina festsmycken från Caroline Svedbom, årets dyraste skoköp från Dior (phew) och recenserat om produkter jag testade förra året. Håller de fortfarande måttet eller har de utkonkurrerats av bättre, kanske billigare produkter? (svar ja!).

I augusti har jag älskat Living Proof Perfect Hair Day Dry Shampoo som inhandlades på Sephora i San Francisco, lagt en ny beställning av favoritkrämen och -serumet från The Ordinary och bränt en himla massa ljus från Bath & Body Works. Och på tal om shopping i USA – jäklar vad jag handlade grejer. Just nu ligger alla nya skönhetsgrejer som ska testas i en kartong i källarförrådet. Trist, men så är det. Jag får helt enkelt visa dem när jag kan!

Jag vill ju såklart blogga i samma takt som förut, men det är svårt när jag reser till Göteborg så mycket som jag gör just nu och när allt ligger nerpackat i lådor. Längtar tills jag flyttar och kan visa er mitt nya hem! Det kanske blir en youtubevideo där jag visar er hur jag inrett. Stay tuned! Är ni också taggade på höst? Det är jag.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *