Outfits

Mariatorget

 Inlägget innehåller annonslänkar

Det märks att sommaren börjar gå mot sitt slut med kalla kvällar och mycket regn. Inte mig emot: jag älskar sommaren men när det kommer till kläder har hösten alltid varit min favoritårstid. Då menar jag inte höst-höst: det räcker med den där första kylan som kommer när skolorna börjar, när man fortfarande kan bära öppna skor men behöver en jacka på kvällen. Och när man inte svettas ihjäl i jeans! Såna här saker får man inte säga högt men jag älskar kyla. Dödssynd, jag vet.

Ångrade mig: jag älskar höst-hösten också. När man får bära handskar, stövlar och snygga ytterkläder. Längtar tills jag kan bära jackan från H&M Studio jag köpte förra året. Så snygg! Jag tycker särskilt om jackans stora utanpåfickor. Praktiskt, snyggt och lite uniformsaktigt.

Peplum eller “skört” är något som hängt med i min garderob i många, många år. Den här toppen, som är ett reafynd från COS härom veckan, har en “inbyggd” peplum i siden som bryter av fint till merinoullen i resten av toppen. Rundhalsade, långärmade peplumtoppar – precis min smak! Gillar även den här jackan från Mango.

Toppen är ett reafynd från COS, jeansen är mina gamla favoriter, modellen Molly från Gina Tricot. Ballerinaskor från Pretty Ballerinas och väska från Louis Vuitton. Foton av Malin Göransson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *