Outfits

2017: Året i outfits

Inlägget innehåller annonslänkar

Det är dags att summera 2017! Först i form av årets outfits. 2017 var året jag började använda mig av fotografer för att ta outfitbilder – det är såklart mer pricey än att fota själv eller med vänners hjälp, men vad skönt det är att slippa jäkta runt i flera timmar! Och bilderna blir såklart hundra gånger bättre. Med fotograf hinner jag med två outfitombyten och detaljbilder på under en timma.

I februari köpte jag mitt dyraste klädesplagg någonsin – kjolen från Tibi. Jag bar den så ofta jag kunde – ett tag till varenda outfitplåtning bara för att. Jag älskar den fortfarande! 

I mars åkte vårkappan från Rodebjer fram och jag frossade i vårens trendfärg – rosa. På läpparna förstås! Jag har inte burit någon annan färg än svart 2017. Svart är den bästa färgen. Kommer ihåg att jag provade skor på Chanel just den här dagen! 

April! Det var varmt nog att gå utan jacka och jag bar skjorta från Hope, kjol från Tibi (såklart!), väska från Louis Vuitton, adderade en flätad axelrem på väskan från Don Donna och matchade med skor från Pretty BallerinasJag älskade verkligen den här blusen, men den tappade färgen så snabbt! Den åkte faktiskt till en klädinsamling i somras. Så synd. 

I slutet av månaden gjorde jag äntligen slag i saken och köpte chanelskorna jag drömt om så länge! Här matchade jag dem tillsammans med nätstrumpor. Minns ni trenden? Jag tycker fortfarande att det sätter pricken över i på en enkel jeans-outfit.

I maj kände jag mig härligt parisian chic i peplumjacka från H&M (liknande här), kashmirtröja från & Other Stories, kostymbyxor från H&M, ballerinas från Chanel (liknande här och här) och väska från Louis Vuitton. Apropå parisian: gissa vem som åker till Paris om två veckor?!

Under de varmare sommarmånaderna frossade jag i assymetriska överdelar, gärna med en ärm som här. Emma Grann och jag fotade många vackra bilder jag fortfarande “ooh-ar” och “aah-ar” över när jag ser! Jag skulle iväg på middag samma kväll och hade precis satt mig ner för att bättra på sminket. Jag bar en enärmad topp från na-kd, kjol från La Redoute, ballerinas från Pretty Ballerinas och väska från Louis Vuitton.

Stekande sol och het sommarvärme – jag svettades halvt ihjäl den här dagen, men kände mig faboulous! Min sommaruniform var väldigt enkel: kjol, enkel topp och sandaler. Inga krusiduller utan bara enkla, luftiga plagg som funkade i värmen.

Under sensommaren och hösten ekade bloggen ganska tom – men en och annan outfitplåtning mellan flyttpackandet hann jag med! Ovan ser du sommarens värstingköp: skorna från Dior. De var ett spontanköp jag gjorde efter en riktig skitdag i USA – ett slags “nu är jag värd något jävligt dyrt”-köp.

Årets sista plåtning summerar modeåret 2017: ett par grymma skor lyfter varje outfit, svart fortsätter att vara min bästa klädfärg och rosa bildbakgrunder? Jag får helt enkelt inte nog! Jag längtar redan tills jag får visa er ännu fler klädkombinationer. Känner jag mig själv rätt kommer tibikjolen hänga med nästa år också!

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *