My style

Att skapa en stiluniform

Inlägget innehåller annonslänkar

Garderobskrisen är över! Som jag skrev i min senaste stilguide hade jag en “jag har inget att ha på mig”-period där alla kläder kändes tråkiga, gamla och uttjatade. Jag följde mina egna råd jag skrev i guiden, för att bota garderobspaniken, och lade ut allt jag ägde i vardagsrummet (det såg ut som ett bombnedslag i en timme eller så) och sorterade kläderna i högar efter devisen ogillar till vänster, gillar till höger, skala ett till tio. Vad låg i sämsta-högen? Alla mina överdelar!

Jag tog mig en rejäl funderare och kom på att kjolarna är det inget fel på, inte heller ytterplagg eller varma stickade tröjor. Det min garderob verkligen saknar är den typ av överdel jag gillar som mest: den långärmade, höghalsade tighta svarta bastoppen. Den jag kan bära till alla mina kjolar och kostymbyxor och alltid känner mig smashing i. Jag har ju haft sådana toppar förut, men var de tagit vägen vet jag inte? Ni som läst länge kommer kanske ihåg mina Oasis-toppar jag alltid bar, som sedan slutade tillverkas.

Jakten på den perfekta bas-överdelen började – och slutade med ett riktigt håll-andan-jag-drar-kortet-köp från Wolford. Faktum är att i nästan alla mina kollage jag publicerat på bloggen, så är överdelen från Wolford. Varför har jag inte köpt något därifrån innan?! Det är lätt att vara efterklok! Nu gjorde jag äntligen slag i saken och köpte modellen Chicago, den enklaste i sortimentet. Älskar den redan! Det här kanske låter tokigt? – men jag har lust att göra mig av med hälften av min garderobs överdelar och istället investera i en uppsättning likadana bodies som denna och bara bära dem. I evighet amen. Som en uniform. Vad tror ni om det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *