Beauty

Beauty Gift Guide

Inlägget innehåller annonslänkar

Gör en mental high-five till er själva – ni har precis klarat av ännu ett år med deadlines, massor av jobb, tunnelbanestress (och allt annat som åtminstone gett mig djupa, mörka ringar under ögonen). Vi är grymma! Vi förtjänar något fint, tycker jag. Varför inte slå två flugor i en smäll – låt oss ge bort (eller unna oss själva) en julklapp som inte bara är lyxig, utan också bra för huden och håret.

Hade jag köpt en julklapp till mamma, syster eller bästa vän hade jag letat efter något man sällar unnar sig själv. Tänk badoljor och doftljus i fina presentförpackningar. Lite guldkant på tillvaron! Som detta kit från Nuxe med den klassiska oljan med matchande doft eller såklart – mandeltvålen från L’Occitane. Köp den! Den är så bra. Mandeldoft och perfekt löddrande tvål, mums. Om man känner sig riktigt spendy kan man packa ner allt i en fin necessär. Kanske en vintage Chanel?

För hudvårdsnörden kan du istället tänka prova-på-set eller miniförpackningar av högkvalitativa produkter som annars är för dyra. Hur låter exempelvis detta prova på-kit från Medik8 eller ett gåvokit med den klassiska Orchid-oljan från Clarins? Just oljor är något jag fått dille på den senaste tiden – några droppar mellan serum och fuktkräm är precis vad min hud behöver. Jag har precis börjat testa en ny serie från Elemis. En ny rutin, en riktigt göttig sheetmask och två veckor ledigt. Då ska nog ringarna under ögonen vara borta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *