Beauty

Best of beauty, no. I

Skönhetsnördar, se hit! Efter ett år av otaliga produktrecensioner, “månadens favoriter”-inlägg och än fler medelmåttor är det dags att summera 2017 års bästa beauty! Kategorierna är många, därför har jag valt att ta inläggen pö om pö. Idag tänkte jag visa er fem produkter jag verkligen gillat. Håll till godo – snart kommer fem till!

Årets bästa basprodukt: It Cosmetics Bye Bye Under Eye Concealer. Det var en tuff fight mellan årets bästa basprodukter: jag har utökat sminksamlingen med flera bra 2017! Tarte Shape Tape och MAC Face & Body Foundation, till exempel. Men vinnaren måste bli concealern ovan från It Cosmetics jag köpte på Sephora i San Francisco i somras. Den har extremhög täckning som döljer varenda trötthetsspår men glider ändå på lätt under ögonen och håller hela dagen. Den finns tyvärr inte att köpa i Sverige, passa på om du ska till USA!

Årets lyxigaste: Diptyque Baies. Säg “doftljus” och du får mig på fall. Säg “Diptyque” och jag förvandlas till emojin med hjärtögon! Mitt bästa ljus kommer från 2017 och framåt alltid vara Baies från Diptyque.

Årets serum: Codage No.03 Éclat & Énergie Serum. Årets hudvård kändes som en alldeles för bred kategori, därför får ni nu – årets serum! Egentligen gillar jag alla serum jag testat från Codage, men detta extra mycket. Huden blir härligt glowig och fuktmättad.

Årets bästa hårstylingprodukt: Oribe Dry Texturizing Spray. Ett texturspray med lite vaxig torrschampo-effekt som ger volym som inget annat. Jag lockar håret, applicerar denna i rötterna och rufsar till. Dyrt som satan, precis som allt annat från Oribe. Men lika bra som prislappen är hög!

Årets doft: Jo Malone Peony & Blush. Jag kommer alltid vara svag för dofter och precis som med Diptyque-ljusen är det svartvita förpackningar och klassiska doftnoter (men med något extra) som får mig på fall. I höst har min vardagsdoft varit varmt mjuka, fina Peony & Blush från Jo Malone. 2018 kommer jag öka min samling med flerdofter från märket, var så säker!

Inlägget innehåller pressprover. Läs mer i min policy.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *