Home

Hemma i Råsunda

Inlägget innehåller annonslänkar

Soffbord från Zara Home, soffa från Mio, kuddar från H&M Home, pläd från Oscar & Clothilde.

Jag är så glad att jag äntligen kan visa er bilder på min nya lägenhet! Jag har bott i Råsunda drygt en månad och lägenheten börjar snart bli färdiginredd. Eller färdig och färdig, en lägenhet är som en garderob – aldrig helt klar! Men basen är där, nu ska jag bara addera accessoarer, fixa lite med lampor och organisera i lådorna lite till. Som ni ser har jag har valt att utgå från en ljus bas med vitmålade väggar, grå soffa och en färgskala i svart, vitt, puderrosa och silver.

Eftersom jag bor ganska litet – en liten tvåa på 33 kvadrat – har jag försökt hitta möbler som inte känns för “tunga”. Soffbordet i silver med glasskiva kommer från Zara Home och bakom ser du en rottingfåtölj från Ikea. Båda är enkla att flytta runt om jag har många gäster. Hello Gorgeous-koppen är köpt på H&M Home. Visst är den söt? I fönstret står såklart flera doftljus! Jag är beroende.

För att hålla mig inom en okej budget har jag försökt mixa budget med lyx och vintage. Mitt senaste fynd är den här kudden, från Svenskt Tenn. Det går att hitta mängder av designerprylar secondhand – jag kommer hålla ett extra öga på Blocket nu i mellandagarna. Jag är bland annat sugen på Gloria-vasen från Klong.

Trots att lägenheten är liten har jag lyckats klämma in ett bord med fyra stolar – jag ser fram emot många mysiga middagar med tjejerna här! Underläggen med stockholmskartan kommer från Svenskt Tenn. Ljusstaken är en julklapp från förra julen, från Klongoch vaserna fyndade jag för länge sedan på H&M Home.

Min läshörna! Bakom soffan står en lampa, också från Mio. Tavelväggen består av en mix av prints från bland annat Posterstore, Desenio och Artilleriet tillsammans med några loppisfynd. Självklart doftljus även här – mina favoriter kommer från brittiska Jo Malone!

Det var den första sneakpeek:en på mitt nya hem. Jag trivs verkligen bra i Råsunda!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *