Beauty

New Beauty Loves

God jul fina läsare! Hoppas ni alla får en magisk dag. Idag visar jag er några nya skönhetsfavoriter som jag älskat de senaste månaderna. Kanske ligger någon av dessa under er gran (eller så ger ni er dem till er själva i jag-klarade-av-släkten-i-jul-present!). Oavsett är de verkligen värda att spana in.

Tom Ford Eye Definer Liquid Eyeliner Pen. En eyeliner som förenar det bästa jag vet: toppenkvalitet och lyx! Allt för många gånger är det antingen eller: antingen får du en produkt som verkligen funkar, men i ful förpackning, eller en glossig hylsa men ett “meh”-resultat där du betalar för märket mer än produkten i sig. Här behöver du inte kompromissa! Tyngden i hylsan, de fina stråna som låter eyelinern glida på som en dröm, den intensivt svarta färgen, hållbarheten.. Fjorton utropstecken så bra den är! Kommer aldrig använda någon annan eyeliner, någonsin.

Laura Mercier Translucent Powder. Kultförklarad youtubefavorit som jag köpte en miniburk av senast jag besökte Sephora. Ja – den är verkligen så bra som det sägs! Alla mina andra puder känns pudriga och torra i jämförelse med denna: den lägger sig som ett genomskinligt hölje på huden, blurrar bort varje imperfektion och syns inte. Det är på den nivån att jag suttit med förstorande spegel och förundrats, haha. Är man nörd så är man.

It Cosmetics Bye Bye Under Eye Concealer. Lyssna noga. Tarte Shape Tape har fått sig en utmanare på tronen. Ja, ni läste rätt! Shape Tape! Min bästa concealer någonsin – trodde jag. Minns ni min recension av tarte-concealern? Där skrev jag att eftersom formulan är så pigmenterad, och lite torr, behöver den lite prepp för att funka som den ska. Den här godingen från It Cosmetics har samma extrema täckning, sitter också som sten – men är lika lätt att sudda ut som vilken concealer som helst. Halleluja.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *