Wishful Thinking

Winter Capsule Wishlist

 Inlägget innehåller annonslänkar

Min vintergarderob har fem “hörnpelare” – fem favoritplagg som som alla outfits utgår från! Ni vet vilka de är. Jag talar förstås om den vippiga, knälånga kjolen med mycket volym, de svarta smala byxorna, den långärmade baströjan, den svarta kashmirtröjan som är lyxig i all sin enkelhet och överst det strukturerade ytterplagget. I vinter såklart i form av en varm ull kappa. De är mina capsule wardrobes ständiga basplagg. Kort sagt – min stil!

Men även basen behöver uppdateras. Jag har kommit in i en period där allt går sönder samtidigt – det är som med teknikprylar. Ni känner säkert igen det: när mobilen åker i golvet pajar också datorn. Samma sak med garderoben. Allt går sönder samtidigt! Nu är hög tid att byta slitna jeans mot nya och investera i en helt ny underklädeslåda. Det blir mitt julprojekt.

Jag ska inte ljuga – självklart suktar jag efter mer än bara basjeans och strumpbyxor! Jag drömmer om den här svarta stickade tröjan från Acne Studios (gärna med halsduken från samma märke). Jag tror den skulle vara perfekt tillsammans med ett par höga, svarta smala jeans och mina chanelballerinas i vår och som värmande lager under min vinterkappa när den värsta kylan kommer. Vad står på din önskelista?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *