My style

Capsule Wardrobe: Vår ’17

 

Våren är snart här, det är dags för en ny “capsule wardrobe”! Kappan som jag levt i under hösten och vintern bär jag de kallaste dagarna även i vår, men annars är det mina favoritjackor som gäller: H&M Studio-jackan från i höstas, skinnjackan från Zara, peplumjackan jag köpte 2010. Näst efter kjolarna, jeansen och kashmirtröjorna är jackan – gärna med struktur och vipp – en klassiker i min garderob som alltid åker fram sådär i mars-april.

Jag byter vinterskorna mot mockastövlar (mocka och snöslask är en dålig idé) och såklart ballerinaskor – min bästa sko. Favoriterna kommer från Pretty Ballerinas men jag behöver införskaffa ett till par. Chanel kanske?! Jag är väldigt sugen.. Innan jag stuvar undan mina vinterskor får de sig en omgång hos skomakaren. Skönt att kunna pricka av den på to-do-listan redan nu! När jag tar fram dem i höst är de redo att användas.

Min bästa våroutfit: såklart kombinationen ballerinaskor, strumpbyxor och kjol! Men de dagar jag bär byxor vill jag matcha ballerinaskorna med roliga strumpor: fishnetvarianter, kanske prickiga eller i tyll? Älskar roliga-strumpor-trenden!

 

På vårens inköpslista: förutom fler strumpor i stil med fishnetvarianten önskar jag mig söta rosettskor från Uterqüe, överdelar som uppdaterar garderoben och en svart sidenskjorta. Och parfymen Tom Ford Tobacco Vanille. Mums. Kanske ett par chanelballerinas också..

 

Vårens inspirationskällor: bloggarna Atlantic/Pacific, HallieDaily och instagramkontot dresssenselady. Deras garderober (men som doppats i svart färg)? Ren och skär perfektion!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *