Beauty

Dior Poison Girl EdT

Det finaste paketet som följde med hem från Daisy Beauty Expo är signerat Dior, innehållandes ett prov på den nya doften Poison Girl EdT. Med noter som karamelliserad apelsin, neroli, vanilj, tonkaböna och olika rosor (vad vore Dior utan rosor?) är det här en riktig sockerchock, men med en bitter citrusdoft i toppen.

Även om Dior Poison Girl EdT inte är min bästa doft (jag föredrar något pudrigare och varmigare, som ett stänk av läder eller mocka i vita blommor), fullkomligt älskar jag sample-förpackningen! Den hamnar direkt i “vackra små saker”-lådan där den får ligga oanvänd tillsammans med limited edition-nagellack, ärvda smycken och skuggpaletter jag knappt vågar röra.

Produkten i det här inlägget är ett pressprov. Läs mer i min policy.

2 Comments

  • Emma

    Jag älskar att du skriver lite längre inlägg så att det blir mer att läsa. Det blir liksom inte bara bilder som man lätt scrollar förbi. Keep up your awesome work! 😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *