Beauty

Februaris fem favoriter

Februaris fem favoriter. I februari har jag testat mig fram till fem godingar som jag vill visa för er idag: ett doftljus som får mig att tänka på vårblommor och franskt 1700-tal, två räddare i nöden, ännu ett beigerosa läppstift (jag är beroende) och de bästa sheetmasks jag testat – hittills!

Diptyque är ett drömmigt märke som jag direkt associerar med allt vackert här i livet. Den senaste doftlanseringen som släpptes i samband med alla hjärtans dag, Rosamundi, är inget undantag. Rosa moln, ljuvliga dofter, änglar som sjunger i kör. Har ni sett något så vackert? Jag fick tag i en mini-variant men söker nu med ljus och lykta (hoho!) efter den stora varianten som tyvärr verkar vara slutsåld.

MAC skickade mig en hel låda full med pressprover i höstas. Sedan dess har jag fått flera nya favoriter! Technakohl är en uppskruvbar ögonpenna som funkar perfekt i vattenlinjen. Liptensity Lipstick i färgen Driftwood är en blek, kall rosa-grå-beige nyans jag bara var tvungen att addera till min samling.

Make Up For Ever Ultra HD Microfinishing Pressed Powder är ett transparent hd-puder i praktisk kompaktdosa som precis kommit till Sephora. Pudret finns i tre färger, jag har den vita (transparent). Jag använder allra helst löspuder, men i väskan är denna perfekt. Några snabba svep och min makeup är som ny igen! Mycket praktiskt när man ska iväg på något efter jobbet.

Starskin gör hittills mina allra bästa sheetmasks. De är dränkta i produkt, men sitter ändå på plats. Jag köpte på mig några stycken när jag var i Prag i höstas men jag såg också att de finns på Kicks. Favoriten är Red Carpet Ready som verkligen bombar huden med fukt, som en askungemask. Perfekt nu när jag precis gjort en till mandelpeel och huden känns lite stram.

Inlägget innehåller pressprover. Läs mer i min policy.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *