New in

Mina drömmars kjol

Halleluja! Mina drömmars kjol – Tibi Silk Faille Full Skirt – är på väg hem till mig! En svart, knälång kjol i faillesiden med smal midja och mycket vipp. SOM jag har tjatat om denna kjol: den stod på januaris önskelista, ja faktiskt varenda önskelista sedan.. 2015?! Ni är många därute som försökt hjälpa mig hitta den – tack! – och jag kan tänka mig att några av er är glada att slippa mitt tjat, hehe.

Den verkade helt omöjlig att hitta. Jag letade mig galen på alla världens onlineshoppar, på NK och Mouche som säljer Tibi i Sverige, jag hade vänner över i New York som gick till Tibis flagshipstore, andra vänner som letade i Los Angeles. Slutsåld överallt. Den fanns inte heller på Ebay, The Real Real, Vestiaire Collective och andra stora secondhandbutiker. Efter mängder av mail och telefonsamtal lyckades en tjej i Tibis kundtjänst leta reda på en åt mig igår eftermiddag. Fatta lyckoruset! Jag satt och fikade med min mamma på Espresso House och bokstavligt skrek av lycka. Efteråt var jag helt darrig, haha. Nu är jag i shoppinghimlen! <3

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *