Beauty

Januaris skönhetsfavoriter

I januari har det fullkomligt flödat av skönhetsprodukter här hemma! Efter Daisy Beauty Expo, översvämmades mina testarlådor med allt från veganska schampon till ädelstensmasker och diorparfymer. Ovan ser du några produkter jag fullkomligt älskat i januari. Scrolla ner för recensioner!

Codage Serum No3 Eclat & Energie. Mitt andra serum från Codage. Allt jag testat från märket har jag gillat, så är också fallet med detta serum! Eclat & Energie ska jobba med hudens lyster. Den har en mjölkigare textur än den hyaluronspäckade serumsystern Intense Hydration som jag älskar sedan tidigare. Jag har framförallt använt serumet efter exfoliering. Då tar jag flera droppar och masserar in ordentligt innan jag går på med fuktkräm. Dagen efter är huden som ny! Den trötta januarihuden som nästan känns lite grå blir som ny med massor av lyster. Jag gillar också att blanda den med fuktserumet, då tar jag två-tre droppar från varje flaska.

Paula’s Choice Weekly Resurfacing Treatment 10% AHA. Ibland behöver man några veckors testande innan man vet vad man tycker om en produkt – Paula’s Choice 10% AHA älskade jag från första stund! Ni vet ju att jag kämpar med hormonell acne sedan ett p-pillerbyte. Anledningen att utbrotten inte syns – förutom när jag slarvar – stavas syror! Denna plus en regelbunden punktbehandling med PCs BHA-syra är det som funkar för mig. Med denna såg jag en förbättring direkt men en definitiv förbättring efter 4 användningar (två per vecka i två veckor). Utbrotten är färre, huden mindre röd, alla torrflagor är som bortblåsta, porerna ser mindre ut och huden är generellt mer klar, jämn och fin. Kan se mig själv använda denna några gånger i veckan livet ut! Så så så bra.

Dior Lip Sugar Scrub. Sockerdoftande lipbalm med “inbyggd” skrubb som varsamt skrubbar läpparna och lämnar dem härligt återfuktade med en mjuk, rosa färg. Här är halva grejen märket och den vackra hylsan: jag är en sucker för exklusiva läpprodukter. Dior Lip Sugar Scrub är läpplyx när det är som bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *