My style

Mina nyckelplagg i vår

Vi konstaterade härom veckan att ett nytt år inte behöver betyda en ny garderob. Om du som jag vill leva minimalistiskt hänger mycket på stylingen: att styla befintliga plagg på nya sätt. Det är precis så jag vill förnya garderoben 2017: med nya detaljer, nya sätt att bära plaggen, nya kombinationer som får gamla godingar att kännas uppdaterade. Nedan kan du läsa om hur jag vill se ut våren 2017!

 

1. Kjolar, kjolar, kjolar!
Kjolen är min “wardrobe staple” nummer ett: jag skulle kunna skriva en uppsats bara om min kärlek till dem. Jag bär dem jämt, varje vecka, nästan varje dag. Jag älskar att ha på mig kjol, jag gillar New Look-känslan de ger, att de tar mycket plats och rör sig när man går. I vår fortsätter de vara mitt basplagg nummer ett. Hur går det med Tibi-kjolen undrar ni kanske? Tyvärr är den slutsåld överallt på nätet i min storlek och finns inte i butik någonstans i USA eller Europa.. Men jag har kanske något på gång. Stay tuned.

 

2. Lyxiga skor
2016 var året jag förälskade mig i en lyxväska, 2017 kan jag tänka mig att unna mig ett par riktigt fina skor. Vi snackar typ Jimmy Choo eller Chanel. Jag känner för att splurgea på ett par ballerinas – en skomodell jag burit nästan dagligen i tio års tid. Kanske på min födelsedag i februari? Tills dess kommer jag leva i mina favoritskor från Pretty Ballerinas.

 

3. Lugg
Jag har funderat länge och kommit fram till att jo – vi kör lugg igen! Jag drömmer om en tjock, rufsig beadhead-lugg á la Chiara på bilden. Med mycket torrschampo och min grymma frisör Linda kan det gå.

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *