Wishful Thinking

På önskelistan i januari

Wishful thinking. Min senaste önskelista skrev jag i jul: då önskade jag mig doftljus, inredningsprylar och mandeltvålar. Och så blev det: Diptyque-doftljus och matsalsbord i julklapp, check! Himla bra det där, att släkt och familj läser mina önskelistor, hehe. Sedan ska jag vara ärlig med att det ofta blir julklappar “from me to me”..

 

Vad står på önskelistan i januari? Våren närmar sig (åtminstone nästan) och med det också längtan efter lättare kläder! Kashmirtröjor i all ära – de är fantastiska sådär nio månader om året – men jag är sugen på något lättare. Blusar, vackra skor, bara ben, fishnetstrumpor till precis allt, den där kjolen som verkar vara omöjliga att få tag i.. Samtidigt tänker jag “färre men värre”: 2017 ska bli året jag undviker all slags spontanshopping och istället sparar till de där (dyra) fina lyxplaggen. Valentino Tango Pumps är ett sådant köp! Så dyra, så fina.. Men allra först SKA jag få tag i den där kjolen.

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *