Beauty

Junis bästa beauty

Inlägget innehåller annonslänkar

Det är dags att kora förra månadens bästa beauty! Idag tänkte jag göra något annorlunda: istället för att visa upp produkterna i en videon som jag gjort de senaste månaderna tänkte jag istället lista mina favoriter i olika kategorier. Vilka produkter har ni älskat i juni? Skriv en kommentar!

Månadens bästa hudvård. Jag älskar The Ordinary! Hyaluronic Acid 2% + B5 samt Natural Moisturizing Factors + HA är numera givna steg i min hudvårdsrutin. Så billiga, så himla himla bra! Huden blir perfekt fuktmättad och all min yttorrhet försvinner. Älskar priset – under hundralappen för båda.

Månadens bästa bas. Som jag visade i den här videon går det utmärkt att blanda i några droppar av en foundation med hög täckning i ditt solskydd. Det ger en färgad dagkräm som också skyddar huden – perfekt en varm sommardag när du vill hålla produkterna till ett minimum. Min favoritmix är Murad City Skin Age Defence SPF50 blandat med några droppar av CoverFX Custom Cover Drops.

Månadens doft. När sommaren kommer får jag alltid cravings efter fikondofter! Det är något med solmogna, söta fikon som alltid känns semester. Favoriten är By Terry Flagrant Délice. Mandelmjölk, fikon, bergamott och mysk. Mums!

 

Månadens bästa makeup. By Terry Sun Designer Palette är en högpigmenterad palett som innehåller både bronzerfärger, rouge och highlighters. Räcker en evighet! Perfekt på resan, jag har använt den varje dag i USA.

Månadens bästa hårvård. Jag har raveat om utväxtspray förut: sprayer med färg i som döljer utväxten. Jag kämpar med just utväxt: mitt hår är naturligt ganska guld-rött-brunt och min frisör färgar det i en grå brun nyans så att jag får en mörk, kall färg. Min senaste sprayfavorit kommer från Schwarzkopf och heter Root Retoucher. Det täcker allt som behöver täckas och jag slipper gå till frisören lika ofta = mer pengar för mig att spendera på smink, hehe..

Inlägget innehåller pressprover. Läs mer i min policy.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *