My style

Mina signatursmycken

Inlägget är skrivet i samarbete med Jane König, läs mer i min policy.
 

Hur smyckar du dig? Att addera smycken är ett enkelt sätt att få en outfit att “poppa” – speciellt när man som jag har en minimalistisk, svart stil. Min smyckesstil matchar mina kläder: jag bär sällan stora, maffiga smycken utan gärna små, speciella varje dag-smycken som jag aldrig tar av mig. Alltid i silver, alltid med personliga budskap och detaljer.

Mina favoriter är mitt silvriga rosettarmband, stjärn-halsbandet och -armbandet och såklart: love tag-smycket från Jane König som jag också samarbetar med i det här inlägget. Från att för några år sedan aldrig bära smycken har jag nu favoriterna på mig varje dag – jag sover med dem, duschar med dem. Kort sagt – de är alltid med mig.

Förutom att love tag-smyckena är smycken jag gärna utökar min egen samling med, är de också perfekta presenter! Det är ett smycke i en enkel, lyxig design som många tycker om men som samtidigt gömmer en personlig kärleksförklaring. Att smycket kommer i ett vackert etui och en dustbag gör presenten ännu lyxigare.

Mitt senaste smyckesköp är just en present: ett till love tag-smycke från Jane König som jag klickade hem för några veckor sedan, denna gång i armbandsform med tre små berlocker. Här ser ni armbandet på min bästis Lisa – en present till henne från mig på vår tioårs-vänskapsdag. Älskar dig Lisa!

Det är de små detaljerna som gör stilen. Berätta gärna om dina signatursmycken i en kommentar! Kika in på Jane Königs hemsida här.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *