Beauty

La Petite Robe Noire

Inlägget innehåller annonslänkar

NYX Nordic Face Awards i fredags såg jag ut såhär! Den lilla svarta funkar alltid. Jag bar favoritkjolen från Tibi, skönaste pumpsen från Gant och en asymmetrisk topp från na-kd. Klädkoden för kvällen var gala men ni vet hur jag är – jag bär en enkel, svart outfit även på de mest fancy fester! Istället gick jag all-in på sminket med massor av glitter, lösfransar och paljetter. Jag fäste silverstjärnor jag köpt på Panduro med franslim. Funkade toppen! Sedan jag tatuerade in en stjärna har jag fått dille på stjärnor.

På tal om den lilla svarta: på ett event med Sephora förra veckan fick jag provsniffa Guerlains senaste doft La Petite Robe Noire Black Perfecto som lanseras i höst. Jag har originalet sedan tidigare (denna!) som doftar körsbär, bergamott, ros, mandel, lakrits och vanilj. En riktig sockerchock! I denna helsvarta version har man adderat svart te, läder och svart mysk för en djupare, mörkare doft. Namnet, doftnoterna, flaskan.. Det här en doft som gjord för mig! Herregud så god.

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *