Beauty

Makeup essentials, del två

Inlägget innehåller annonslänkar

Mer makeupminimalism! Som bloggare får jag pressprover: produkter som företag skickar ut i marknadsföringssyfte, i hopp om att jag ska skriva om dem. Det gör att min sminksamling kanske är större än de flestas, med ett behov av att rensa ut oftare. Jag har rotat i lådorna, slängt gamla grejer (ni vet väl att smink har bäst före-datum?) och gett bort till vänner och bekanta. Förra inlägget i serien handlade om basprodukter – idag ska vi snacka mitt bästa ögonsmink. Scrolla ner för att se vilka skuggor, mascaror och eyeliners som klarade rensningen!

Ögonbryn. Jag älskar ett par nyfixade ögonbryn men gör inte så mycket med dem när de väl är fixade vilket märktes i min samling – brynprodukterna var som tur var inte så många. Jag färgar dem med Refectocil och sätter håren på plats med Benefit Gimme Brow. Om jag vill ha ett ännu mer markerat bryn fyller jag i dem med Anastasia Dipbrow Pomade.

 

Ögonskuggor. Nä – ögonskuggor är inte min grej om man ska se till hur jag sminkar mig. Jag är mycket mer för en enkel eyelinerlook. Men ibland händer det! Jag har nyligen köpt en magnetisk palett som jag fäst alla ögonskuggor jag har. Sjukt praktiskt och du blir av med alla lösa ögonskuggeförpackningar som bara tar plats.

Eyeliner och mascara. Här kunde jag verkligen rensa! Hur många eyeliners behöver en människa egentligen?! Bästa eyelinern efter den stora rensningen föll på Kat von D Tattoo Liner. Den har allt! Mina två bästa mascaror är båda budgetkap: Yves Rocher Vertige Longueur för separation och längd, Isadora Insane Volume Mascara för tjocka fransar med mycket volym.

Med dessa produkter är min ögonsminksamling komplett! Det är skönt såhär efter en rensning, man känner sig liksom fri?! Nästa makeup essentials-inlägg handlar om mina bästa läpprodukter.

Inlägget innehåller pressprover. Läs mer i min policy.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *