Karin

Månaden som gått

Inlägget innehåller annonslänkar
 

Äntligen sommar! Det känns som att den här våren gick väldigt fort? Ena dagen snö, andra dagen högsommarvärme. Maj är över sedan länge och det är dags att göra en månadssammanfattning!

I maj har jag bloggat om mina bästa läppstift, ännu fler Chanel-cravings, trenderna jag definitivt kommer haka på i sommar och flera inlägg om hur du håller sminksamlingen till ett minimum. På min youtubekanal hittar du månadens medelmåttor, och min stil då och nu – en video där du får se massor av bilder på mig genom åren. Idominsalva, bortnopprade ögonbryn och solariebränna? Oh the horror!

Jag har älskat Paulas Choice Skin Recovery Hydrating Treatment Maskde ekologiska doftoljorna från H&M du ser på bilden ovan och LHcosmetics Infinity Palette. Lägenheten har doftat underbart av mitt senaste doftljusköp från Jo Malone. Jasmin och mint? Mmm.. Nu vill jag (tyvärr) shoppa ännu fler doftljus. Vad är det med mig och dyra ljus?

Vad händer i juni? Jag ska jobba klart de sista dagarna av läsåret (skolavslutning den 14e!) och därefter är det sommarlov! I slutet av månaden väntar en stor resa: USA! Det blir en tre veckor lång resa där vi hälsar på hos min gammelmoster som bor utanför San Fransisco. Hur underbart? Ska jag filma när jag är där? Svar ja! Herregud vad jag längtar!

Foton av Emma Grann.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *