Beauty

Minimalist Makeup Bag

Inlägget innehåller annonslänkar

Makeup minimalism-serien fortsätter! Nu när jag gjort en stor rensning, och visat er mina absoluta favoriter – mina makeup essentials – är det dags för del tre.Jag är i USA as we speak: en resa vars packning definitivt satte mina minimalism-skills på prov. Jag försökte packa så lätt som möjligt, även i sminkväg, så bara det bästa fick följa med. Idag visar jag vad som ligger i min necessär jag tar med på resan!

Först och främst: själva necessären. Jag fick den av Dior när de lanserade doften Poison Girl. Visst är den snygg?! Men åter till sminket. Jag tog såklart med mig favoriten Armani Luminous Silk och min svarta BeautyBlender. I concealerväg? Det är svårt, men jag försöker tänka “en in, en ut”-principen även med smink. Eftersom jag tänker köpa Tarte Shape Tape här i USA fick en halvtom concealer från Urban Decay få följa med som jag kan använda upp på resan. Ett löspuder blir för opraktiskt, därför får Isadora Matt Fixing Powder hänga med. Den behöver jag ingen borste till utan den kan också “duttas” på med beautyblendern.

Sen är ju en palett väldigt händig! Jag har skrivit om den förut, men LHcosmetics Infinity Palette har både bronzerskuggor, rouge och highlighters och jag kan också använda den till brynen och som ögonskugga. Jag tar också med Chanel Les Beiges som funkar både som puder och lätt bronzer. Visst är dosan snygg? Perfekt att ha i handväskan. Självklart får också NYX Matte Finish Setting Spray hänga med. Med några spray av den och sminket sitter som berget.

Nu till något väldigt fiffigt. Med en snedställd borste kan du ta lite mascara från hylsan och använda som eyeliner! Som två produkter i en. Min mascara of choice blev Benefit Roller Lash. Den kan jag både lägga lätt, eller bygga upp volymen med. Och såklart använda som eyeliner! På läpparna? Anastasia Pure Hollywood och Clarins Natural Lip Perfector. Jag älskar knalliga lippies men let’s face it – måste jag packa lätt väljer jag hellre klassikern. Rosabeige. What else?

7 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *