Beauty

Rosa & Rött

Inlägget innehåller annonslänkar

Rosa har varit vårens trendfärg. Speciellt tillsammans med rött! Det är en gammal, tråkig stilregel som säger att rosa och rött inte får blandas. Men vem bryr sig om sådant? Inte jag! Med en helsvart, monokrom garderob hänger allt på detaljerna, så senaste gången jag fixade naglarna blev det just en lackning med rosa och rött.

Gelish, eller gellack, är så bra: med det är mina naglar snygga i tre veckor och jag behöver inte lägga tid på att lacka om. Jag matchade de rosaröda naglarna med mitt senaste lyx-läppstiftsköp, Dior Addict Gel Lacquer Stick i den rosabeiga färgen Tease. Älskar den lyxiga hylsan!

Dior Addict Gel Lacquer Stick ger mycket färg och glans, som ett högpigmenterat läppbalsam, och innehåller fem olika oljor och bivax som vårdar läpparna. På bilden bär jag en lätt bas med solskydd från Exuviance, LHcosmetics Infinity Palette och mascaran Vertige från Yves Rocher. Tre favoriter jag inte klarar mig utan i sommar.

Foton av Malin Göransson.

2 Comments

  • Emma P

    Alltså jag fattar inte den regeln alls, jag tycker att det är en skitsnygg och effektfull kombination! Däremot är jag inte så förtjust i rött och lila tillsammans men jag inser ju att det är en högst personlig preferens 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *