Beauty

Solskyddskärlek

Inlägget innehåller annonslänkar
 

Älska solskydd! Jag har raveat om Exuviance Sheer Daily Protector i flera år: det har varit mitt bästa ansiktssolskydd ever. Den har liksom allt? Nu har den fått en utmanare: Murad City Skin Age Defence SPF50Ni använder väl solskydd varje dag? Dum fråga. Bättre hudvårdsprodukt finns inte!

Det är svårt det där med ansiktssolskydd. Det får inte kladda eller lämna en kletig hinna, inte vara för tjockt så att sminket rullar sig och måste ha ett superhögt spf och såklart UVA-skydd. Helst ska det inte kännas alls. Både Exuviance– och Muradsolskyddet klarar de hårda kraven: de har till och med extra funktioner vilket gör dem bättre än bäst!

Exuviance Sheer Daily Protector har en lätt färg vilket gör den till en perfekt basprodukt de där dagarna du inte vill dra på foundation (vilket är varje dag för mig såhär på sommaren) och så torkar den matt, så du behöver inte pudra efteråt (och slipper oroa dig för svettmustasch). Murad City Skin Age Defence SPF50 är mineralbaserad och till skillnad från föregående variant helt färglös. Den innehåller skydd mot infraröd strålning, blått ljus och avgaser. Väldigt high-tech! Ett utmärkt solskydd som fungerar lika bra på stranden som under smink. Älskar dem båda. Ni måste testa dem!

Inlägget innehåller pressprover. Läs mer i min policy.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *