My style

Summer Capsule Wardrobe

Inlägget innehåller annonslänkar

Body från Asos, kjol från Tibi, topp från na-kd, peplumjacka från Dior (liknande här), pumps från Prada, väska från Louis Vuitton, ballerinas från Jimmy Choo (älskar även dessa!), topp från H&M (liknande här).

Sommarens Capsule Wardrobe måste vara flexibel. Varma dagar på stranden, svala sommarkvällar – och jobbdagar i ett kvavt klassrum. Som lärare på en skola med strikt dresscode krävs en påklädd stil, och eftersom sommarlovet börjar först i 16 juni betyder det två veckor till av jobbkläder. Inte det lättaste – men det går! För oss helt svartklädda hänger mycket på materialen. Tunna, flowiga blusar och överdelar som känns kontorsvänliga men samtidigt luftiga och lätta plagg jag satsar på i sommar. Jag bär dem förstås till kjol, men inte utan några korta tights under. Så fort strumpbyxorna åker av dyker skavsåren upp. Ni som vet, ni vet! Lårskav – aj aj aj.

Minimalistisk maximalism, så kanske man kan beskriva min sommarstil? Minimalistiska snitt, men med plagg som “tar plats”. Jag älskar att bära tighta toppar till kjol – så att allt fokus hamnar på kjolen – i sommar får topprna gärna ha one shoulder-detalj eller volang som går snett över kroppen. Men det värsta jag vet är behåband som syns! Min favorit är Wonderbras axelbandslösa behå. Av någon anledning längtar jag efter att bära mer klackar? Men ingen capsule wardrobe utan ett par grymma platta skor! Och favoritväskan, såklart.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *