Outfits

Vårens bästa outfits

Inlägget innehåller annonslänkar
 

Volangtröja H&M (liknande här), kjol Tibi (liknande här), klackar Gant, väska Louis Vuitton.

Vilka outfits har blivit favoriter i vår? Jag tittade igenom min outfitmapp härom dagen och insåg att det absolut går en röd tråd genom de outfitbilder jag gillar mest. Nästan alla är tagna mot en rosa bakgrund! Det är intressant det där, när jag började fota outfits med fotografer brydde jag mig inte alls om bakgrunden. Idag är jag desto mer picky..

 Topp na-kd, kjol La Redoute (liknande här), mules H&M, väska Louis Vuitton.

Jag fotar oftast outfits på lördagar, lördagar är liksom min bloggdag när jag fotar, förbereder inlägg, filmar och redigerar. Det är mest effektivt så, i veckan har jag fullt upp med mitt vanliga 9-5-jobb. Men ibland passar jag på att ta bilder om jag ändå klätt upp mig inför nåt event. Då tvingar jag någon vän att fota! Det tänkte jag göra på fredag när NYX bjuder in till stor gala!

 Kappa Rodebjer, topp Hilfiger, kjol Bitte Kai Rand, pumps Gant,
väska Aspinal of London, solglasögon Céline

En annan återkommande trend i mina bilder? Kjolar! Älskar ju att bära kjol, och de blir himla fina på bild också! Speciellt med accessoarer i annorlunda texturer som bryter av mot kjoltyget. Den på bilden ovan har som ett dubbelsytt nät i scuba. Låter väldigt märkligt men är jättefin.

 Tröja & Other Stories, kjol Tibi (liknande här, älskar även denna!), väska Louis Vuitton,
ballerinas Chanel (liknande här och här). 

 

Min absoluta favoritbild ser du ovan, fotad mitt under de blommande körsbärsträden. Synd att de bara blommar ett kort tag varje vår, jag vill fota där igen! Vilken outfit av dessa fyra är din favorit? Skriv!

Foton av Emma Grann och Malin Göransson.

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *