My style

Vårens mest burna plagg

Inlägget innehåller annonslänkar
 

I måndags visade jag upp vårens mest använda accessoarer, idag är det kläder som gäller – de plagg jag använt mest under månaderna som gått! Det är alltid bra att göra en mode-tillbakablick: då vet du vilka plagg som var bra köp, vilka plagg du ska satsa på härnäst (och vilka du ska skriva upp på undvik-listan).

Vi börjar direkt med jackan ovan, från H&MDen tillsammans med ett par svarta byxor är en perfekt jobboutfit och min go to-outfit när jag inte bär kjol. Älskar verkligen skulpturala ytterplagg! Peplumdetaljen ger något mer till en enkel jeans-och-tröj-outfit. Är också helt galen i den här jackan från By Malene Birger.

Bästa köp nummer två? Toppen ovan från H&Ms miljömedvetna Conscious Exclusive-kollektion som släpptes i slutet av april. Volangärmar, lätt transparent – och mörkblå! Men det syns inte. Man vet att ett plagg blivit en favorit när man kan använda den till allt: som den är med kjol, över ett linne, under en annan tröja så att volangerna längst ner på ärmen sticker fram. Den är tyvärr slutsåld men en liknande finns här.

Så glad att jag köpte kashmirtröjan som jag bär ovan, från & Other StoriesBästa tröjan som jag burit till allt, allt, allt. Och kjolen från Tibi förstås! Jag letade mig galen på alla världens onlineshoppar efter den, skickade vänner som var utomlands till affärer som kanske hade den inne och stalkade secondhandsidor. Efter mängder av mail och telefonsamtal lyckades en tjej i Tibis kundtjänst leta reda på en åt mig. Jag fullkomligt skrek ut av lycka, haha! Vårens absolut mest burna plagg.

Bilder fotade av Emma Grann och Malin Göransson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *