Karin

Februaris bästa

Februaris bästa outfit: faktum är att alla outfits som involverar min nya kjol är bra outfits. Låter kanske knasigt men jag känner mig mer som mig själv i något puffigt nedtill? Nu är min kjolgarderob komplett (och det där shoppingsparkontot ganska tomt..)

Februaris bästa köp: jag gjorde ju världens superfynd i veckan: en tröja med bellsleeves från Boohoo för under hundralappen. Har letat efter en tröja med vida ärmar jättelänge. Mer om den i en outfit snart! Måste också nämna mina nya Uterqüe-pumps jag fick i födelsedagspresent av Niklas.

På bloggen i februari: februari har bjudit på sheetmaskprenumerationer, en säsongsuppdaterad capsule wardrobe, min nya hudvårdsrutin med mandelpeels på Akademikliniken, några outfits och en dos modehistoria! Och såklart, min första youtubevideo!

På önskelistan? Även om jag gjort flera bra köp i februari finns det många saker kvar på önskelistan.. Nästa “splurge” blir ett par klassiska ballerinas från Chanel i svart skinn med lackad tå. Det är bara att börja spara! Kanske blir de mina i mars? Vad tror ni om en unboxingvideo..?

Januaris bästa beauty: det känns som att mycket kul har hänt på skönhetsfronten i februari! Nya kollektioner, sheetmaskprenumeration från Sheethappens, Becca har kommit till Sephora och så har jag testat allt från mascaror och highlighters från Benefit. Men bäst av allt var nog min andra kemiska peeling på Akademikliniken! Har aldrig haft så fin hud!

Planer nästa månad? Första veckan i mars var sportlovsvecka, jag var ledig och spenderade tid med vänner och familj i Göteborg. SÅ SKÖNT! Jag totalslappade, sov, åt, fikade och kollade serier i en vecka. Mycket välbehövligt. Resten av månaden bjuder på intensiva jobbveckor. På bloggfronten är planen att ta massor av outfitbilder och såklart – lägga upp en youtubevideo varje söndag!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *